Saf arı ürünlerini doğal olarak üretmenin üç temel etkeni vardır.Bunlar;Arılık çevresi,tarımsal alanlar,iş sahaları...Arıcılıkda ve arı ürünleri üretiminde;yabancı maddeler,glikoz ve tatlandırıcılar,bilinçsiz antibiyotik kullanımı,sülfonamit ve kemoterapik ilaçlar kalıntıya sebeb olmaktadır. Uzun zaman içerisinde planlı çalışmalarla arıcılık sahaları ayrılarak bu sahalarda kimyasallardan uzak temiz su kaynaklarıyla insanlara kaliteli ve sağlıklı arı ürünlerini üretmeyi planlama bir devlet politikası haline gelmek zorundadır. Bilhassa arıların toplu ölmesine sebeb olan mikroorganizmalar ''Nosema gibi'' temiz su ve çevrelerle önlenebilmektedir . Bilinçsiz antibiyotik kullanımı sadece arıcılıkda değil,tüm hayvansal ürünlerde etde sütde,yoğurtda insan sağlığını ve bağışıklık sistemini tehdit eder hale gelmiştir.Arı hastalıklarından yavru çürüklüğü Aristo zamanında da vardı ve arıcılar tarafından bilinmekteydi.Ancak antibiyotiklerin insan ve hayvan sağlığında kul...
BU BİR SEVDADIR : ARICILIK.... BU SEVDA MİRAS... ARICI 07.. SİZLERE SİZLERLE...