Ana içeriğe atla

ERMENİDEN ÖZÜR DİLEMEM(Bu yazıyı kopyalayıp bloğunuzda yayınlayabilirsiniz.Lütfen bu yolda mücadele edelim.)

Son zamanlarda bazı basın yayın organları ve televizyon kanallarında yapılan haberler dikkat çekmeye başladı.Konu Hayali Ermeni katliamından dolayı Ermeni halkından özür dileme.
Beyler ve hanımlar;Anadolu topraklarında Ermeni Katliamı olmamıştır.Ancak;1.Dünya Savaşı yıllarında bilhassa 1914-1915 li yıllarda Osmanlının birçok cephede savaşı sırasında azınlık konumunda Anadoluda bulunan başta Ermeniler ve Rumlar Türk halkına karşı içten ajanlığa ve Türk köylerine saldırılara başlamışlardır.Anadoludaki çete faaliyetlerini başlatan azınlıklardır.Osmanlı cephelerde savaşırken iç güvenliği sağlıyacak güç ve konumda değildi.Bundan dolayı ülkemizin bilhassa kuzey doğusunda ermeni saldırılarının boyutu büyüyünce yerli halkda kendi güvenliğini sağlamak amacıyla Ermenilere karşı çeteler kurarak mücadeleye başlamıştır.Türk milletinin bu uyanışı karşısında daha fazla zayiat vermeye başlayan ermeniler bazı bölgelerden göç ederek ayrılmışlardır.Ama gerçekde azınlıklara karşı başlatılan bu mücadelenin sebebi ERMENİ lerdir.Bu saldırılar sonucu TÜRK MİLLETİNİN karşı güç oluşturması bir devlet gücü değildir.O zaman ki şartlarda her insanın kendisini korumak için aldığı tedbirlerin birleşerek mücadeleye dönüşmüş halidir.Kaldıki saldırıları başlatan Türk ler değilki...Ermenilerin kendisidir.Daha dün 70 li yıllarda kaç tane Büyükelçi ve Ataşemiz kendileri tarafından öldürülmedimi?
Güçleri yetseydi TÜRK Milletini katledeceklerdi...güçleri yetmedi bizi katletdiler diye dünyaya bağırıyorlar.Lanet Olsun.
1915 li yıllarda Batıdan Yunanlılarla İngilizler,Güneyden İtalyanlar,Güney Doğudan Fransızlar,Kuzey Doğudan Ruslar Anadoluya Turistik gezi içinmi geldiler.Milyonlarca Mehmetcik Anadoluyu Savunurken soğukdan ve düşman top ve mermilerinden şehit düşerken ne amaç için gelmişlerdi?O anlamsız savaş için Türk Milletinden Özür dileyen varmı? Bu günde ERMENİLERDEN ÖZÜR DİLEYENLER yine o günkü gibi içden Türk Devleti ve Milleti ile mücadele eden azınlıkların yaptığı ajanlığı yapıyorlar.Kendilerini KINIYORUM.Önce özür dilenecekse TÜRK MİLLETİNDEN özür dilesinler.Hayati İNAL(BU YAZIYI KOPYALAYARAK BLOKLARINIZDA YAYINLAYIN.VEYA BU KONUDA YAZI YAZIN.)

Yorumlar

Hayyam dedi ki…
1914 yılına kadar ermeniler osmanlı topraklarında atalarımızla aynı topraklarda yaşamamışlarmı?Ermenileri katletmek arzusunda olan türkler cihan imparatorluğu kurduğu,üç kıtaya hakim olduğu dönemlerde ;ermeniler anadoluda yaşamadılarmı yüzlerce yıl?
Türklerin amacı ermenileri katletmek olsa bu dönemde ermenilerin kökünü kazısa osmanlıya kim dur diyebilirdi ?
Osmanlı imparatorluğu zayıflamış toprak kaybetmiş savaşa girmiş yıl 1914 ler olmuş.Bu topraklarda yaşayan ermeniler bu toprakları savunmak için türklerle cephede savaşmışlarmı dış düşmanlara karşı? Yoksa;tüm gücüyle topraklarını savunan insanların geride bıraktıkları çoluk çocuğu yaşlıyı düşkünü camiler tıkıp yakmışlarmı?
Sen bı topraklarda yüzlerce yıl yaşacaksın bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin ben cepheye gidince arkada bıraktıklarımı katledeceksin
arkasındanda sözde ermeni soykırımı lafları edeceksin Yavuz hırsız misali....
Ben şahsım adına üçbeş şarlatanın yaptığı gibi ermenilerden özür dilemem,ermenilerinde özür dilemesini istemem.Yaptıkları ihanettir.Özür dilemekle affedilmez.....................
Adsız dedi ki…
Osmanlının kendini savunamayacağı zamanda Ermeni Ve rum çetelerinin tecavüzlerini engellemek için kurulan Topal Osman çetesi hükümet tarafından ermeni tehciri sebebiyle tutuklama kararı çıkar. Bunun üzerine Topal Osman ve çetesi Şebinkarahisara çekilir.

8 Mayıs 1919 tarihinde Yunan Kızılhaç heyetini taşıyan bir Yunan gemisi Giresun'a gelir. Heyet 11 Mayıs 1919 tarihinde Taşkışla'ya beyaz renkli Yunan Kızılhaç bayrağını, daha da ileriye gidip, 5 Haziran tarihinde Pontus bayrağını asarlar. Bunun üzerine Osman Ağa harekete geçer, işgal bayraklarını indirip, yerine Türk bayrağı asar.Aynı yıl Temmuz ayı içinde Osmanlı Hükümeti tarafından affedilen Osman Ağa, İzmir ilinin Yunanlılar tarafından işgali üzerine, 17 Mayıs 1919'da Giresun'da büyük bir miting düzenlemiş, işgali protesto etmiştir.

İşgâlden 2 gün sonra 17 Mayıs 1919'daGiresun'da yapılan miting sonunda Giresunlular İstanbul hükümeti baskınına ve padişaha birer telgraf çekmişlerdir. Sadrazama çekilen telgrafta "... Hükümetinizi idamımızı tebliğe memur görmek istemiyoruz. Sizi Türk sadrazamı bilerek hitap ediyoruz... İzmir'in Yunan'a ilhak edildiğini öğrendiğimiz gün Giresun muhiti akissiz kalmayacaktır. Ve hiçbir kuvvet bizi azmimizden çeviremeyecektir..." Giresunlular Padişaha da şu telgrafı çekiyorlardı:"Ey ulu Hakan, tacından İzmir elmasını Türk kanlarıyla boyayarak koparıyorlar. Sıra yarın bizlere gelecek, Senelerce serhatlarda dolaşan biz Türkler ipte değil, süngüde can vermek için hazırız. Semamızda al bayrak alındığı gün, zümrüt dağlarında kanlarımız bir al bayrak serilecek. Dökeceğimiz kanlara iştirak edecek, bayrağımıza taç giydirecek, Âli Osman'ın kanını taşır, Orhan'ın, Ertuğrul'un bir oğlunu gönderiniz..."
arıbeyi dedi ki…
Dostum duyarlı yüreğini kutluyor seni tüm kalbimle destekliyor ve kendi şiirimle yazına katkıda bulunuyorum.

ERMENİSİNİZ ERMENİ
Ermenilerden özür dileyenlere ithafımdır.

ERMENİSİNİZ ERMENİ

Gönül kimi severse atası bilir,
Anladım siz Ermenisiniz. ERMENİ.
Beni de dünya alem şanlı TÜRK bilir,
Anladım siz Ermenisiniz. ERMENİ.

Hakikat örtülmezki çamurla kille,
Dostluklar kurulmaz hiç düşmanca kinle,
Gel sen insan ol biraz söz sohbet dinle,
Anladım, siz Ermenisiniz.ERMENİ.

Katillerden bilesin özür dilenmez,
Bunca katliam nasıl olur bilinmez,
Elin sopasıyla bil adam dövülmez.
Anladım,siz Ermenisiniz.ERMENİ.

Arkadan kurşunu siz sıkmadınız mı?.
Camilere doldurup yakmadınız mı?.
Bebelere süngü siz takmadınız mı?.
Anladım,siz Ermenisiniz.ERMENİ.

ARIBEYİ söyler boş laf ziyandır.
Soykırım inadınız büyük yalandır.
Amacınız güzel ülkemi talandır.
Anladım siz Ermenisiniz.ERMENİ.

Hüseyin İSPİRLİ
19.12.2008/BAFRA

SAYGILARIMLA
Adsız dedi ki…
Değerli Türk Milleti..
Ermeniden özür dileyenlerin AB de kurduğu örgütün site adresini veriyorum..Bu örgütün harcamaları CIA nin yönettiği NED (National Endowment for Democracy)tarafından karşılanmaktadır
Lütfen kurucu üyeler bölümünden isimleri kontrol edin..Bu siteden Ermeni gazetelerinin abonesi bile olabilirsiniz....

İşte AYDINLARIN SİTESİ;
http://www.hyd.org.tr/

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEKİK VE ÇEŞİTLERİ

KARA KEKİK Nosemaya karşı kekik suyu yaparak şerbete karıştırmada kara kekik kullanılmalıdır.Bu kekik timol bakımından en faydalı olan kekik türüdür.Ortalama olarak 1 teneke suya 1-1,5 kg aralığında yaş kara kekik konur.Ateşde kaynatılır.Kaynayınca ada çayı kıvamında sarımtırak yeşilimtrak arası renk alınca ateşden indirilir.Soğumaya bırakılır.Soğuyunca temiz ağzı kapalı bir bidona yada su damacasına konur.Gölge ve ışıksız ortamda saklanır.Kullanırken şerbete % 10 luk karışım yapılarak kullanılır.Baharda şerbete 4 kez Yaz sonu güz başında şerbete 4 kez konulursa arıları nosemaya karşı korur.Bunun yanında vitamin katkısı olarak polivit şurup kullanın. Kara kekik varovaya karşı da kullanılır.İster kurutarak isterseniz yaş olarak temiz sadece bu iş için ayrılmış tütsüyle uçuş deliğinden dolu kovana 5-6 pompa olmak üzere haftada 1 kez kullanılmasını tavsiye ederim.Varova sıkıntısı yaşamazsınız.                                                             TAŞ KEK

ARILARIN KOVAN TERK SEBEBLERİ

Eylül ayı ve son baharda arıcıların yaşadığı en büyük temel aksaklıklardan birisininde arıların kovan terkleridir.Kovan terkleri son yıllarda dünya genelinde çok yaşanmaya başladı.Bu terkler sonucu,kovanı terk eden arıların büyük bir kısmı başka kovanlara girmekteler.Birkısmıda oğul çıkar gibi kovandan ayrılarak kaybolup gitmekte... Kovan terk sebeblerini şöyle sıralayabiliriz; 1-Kovandaki arıların yaz sonu ve sonbahar önü yeterince bal üretememesi;Aç kalma korkusunu hisseden arı strese girer.Aynı stresi bal hasadı sonundada yaşar.(Bundan dolayı hasaddan sonra şerbet veye kek verilmeli)Stres sonucu çözümsüzlük arıların kovanı terk etmelerine sebeb olur. 2-Son Bahar güvesi;Güve petekleri kapladığı zaman(Genelde zayıf arılar)yaşama şartları bozulan arılar kovanı terk eder.Buna güve sürgünüde denir. 3-Kovan kokusu;Genelde arı fazla kokuyu sevmez.Çünkü kokular duyu sistemlerini bozar.Kovan içinde algılama sistemi iyi çalışmaz.Kovana has,ana arı ve işçi arıların durumu norm

ORGANİK VARROA MÜCADELESİ TEKNİKLERİ..

BU YAZI SÜREKLİ GÜNCELLENİR.EN ALTDA GÜNCELLEME TARİHİNİ GÖRECEKSİNİZ. Değerli arıcılar,varova aslında güçlü değil.Arıcı zayıf olunca varova kovana zarar veriyor.Artık varovaya 2018 yılında ilaç kullanmıyoruz.Yarım şerbetliğimizi kovanda arıyı kovana dayadığımız 1.çerçeve yerine koyuyoruz.Baharda arıyı şerbetle beslerken şerbetlik en içte çıta yerinde olunca altına arı petek örüyor.Örülen peteğin gözleri erkek arıdır.Bu petek yumurtaları kapanınca falçata ile kesip toprağa gömüyoruz.Arı hızlabirkaç günde tekrar örüp yumurta atacaktır.Siz takip ediyorsunuz.2.kez kapanınca yine kesip toprağa gömüyoruz.Bu 2 kez petek ksip atma şi 1 ay içinde olursa 3.kez örülen peteğin erkek arı olup olmadığıa dikkat ediyoruz.3. kezde kapatırsa kesip toprağa gömüyoruz.Bundan sonra artık kovanın varovasına bakmıyoruz.Yarım şerbetliğin altına örülen peteklere hiç dokunmuyoruz.Bal olsada balınıda almıyoruz.Arıya bırakıyoruz.Bu uygulama 2018 yılı boyunca sizi varov